Nieuws
Login Ringtonio TargetPay English  Nederlands
About us   Jobs Contact Home
TargetSMS
• Product overview
• Payout rates
• F.A.Q.
• News
• Local regulation
• Service messages
Fun & infotainment
• SMS Subscription
• SMS Info
• SMS Mobile
• SMS Poll-Vote
• SMS & Win
SMS Contact
• SMS-2-Mail
• SMS-2-Web
• SMS Callme
Micropayments
• SMS Donate
• SMS Site access
Gateway
• Premium SMS
• Normal SMS
Not logged in...
• Login
• Register
23-12-2013  Eindejaars freeze operators
Geachte klant,

Aan het eind van het jaar is er bij veel operators een periode waarin geen mutaties van shortcodes kunnen worden verwerkt. Dit houdt in dat er geen aanvragen, opzeggingen en veranderingen worden gedaan. Dit jaar ligt deze periode vanaf heden tot en met 31 januari 2014.


Let op: U kunt natuurlijk wel gewoon keywords aanvragen, wijzigen en opheffen op bestaande shortcodes (bijvoorbeeld als u op 3010 of 7733 uw diensten heeft draaien of wil gaan draaien). Deze melding is dus alleen van belang als u zou overwegen om een eigen shortcode aan te schaffen of al bij ons afneemt.

Vragen/opmerkingen?

Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via ons salesteam op sales@targetmedia.nl


15-11-2012  Eindejaars 'Freeze' voor eigen shortcodes
Geachte klant,

Aan het eind van het jaar is er bij veel operators een periode waarin geen mutaties van shortcodes kunnen worden verwerkt. Dit houdt in dat er geen aanvragen, opzeggingen en veranderingen worden gedaan. Dit jaar ligt deze periode van 7 december 2012 tot en met 31 januari 2013.


Let op: U kunt natuurlijk wel gewoon keywords aanvragen, wijzigen en opheffen op bestaande shortcodes (bijvoorbeeld als u op 3010 of 7733 uw diensten heeft draaien of wil gaan draaien). Deze melding is dus alleen van belang als u zou overwegen om een eigen shortcode aan te schaffen of al bij ons afneemt.

Vragen/opmerkingen?

Mocht u vragen hebben over bovenstaande dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via ons salesteam op sales@targetmedia.nl


30-11-2011  Wijzingen Premium SMS BelgiŽ per 1 december 2011
Geachte klant,

Eind juni van dit jaar informeerden we u over de nieuwe GOF richtlijn en Ethische Code rondom Premium SMS diensten in BelgiŽ.
Per 1 juli is een wet in werking getreden in BelgiŽ die Premium SMS reguleert, de Ethische Code. Op dat moment is ook het oude document, de GOF richtlijn, vereenvoudigd.

Een aantal van de wijzigingen gaat echter in per 1 december, waarop we u graag nogmaals attent maken.

Voor de volledigheid nogmaals de belangrijkste aandachtspunten:

Algemene wijzigingen
- Na inschrijving op een abonnementsdienst moet een gratis bevestigings SMS gestuurd worden
- Ook een bevestiging van afmelding moet door middel van een gratis SMS*
- Na iedere Ä 10,- besteding moet een waarschuwing per gratis SMS gestuurd worden. Dit was per 1 juli nog Ä 25,- en is dus verlaagd zoals destijds aangekondigd*
- STOP berichten moeten ook gratis zijn*

Chat diensten
- Dating ofwel het maken van afspraken is niet meer toegestaan
- Verplicht moet vermeld worden of de chat gemodereerd wordt
- Een bericht of start van de chatdienst moet beginnen met een keyword
- Er dient een welkomst SMS gestuurd worden na het 1ste MO bericht en voor het 1ste MT bericht
- Na uitschrijving mogen geen berichten meer gestuurd worden voor herlancering, zgn. teasers
- MT berichten zijn voortaan gratis voor de eindgebruiker. Er is dus alleen nog MO billing voor chatdiensten per 1 december. Voor de uitvoering van deze nieuwe regel is het noodzakelijk dat u chatdiensten op een afzonderlijke shortcode draait en deze bij de operators is aangemerkt als chat shortcode. U kunt er dan tegelijk voor kiezen het MO tarief te verhogen naar maximaal 4 euro per MO bericht. De MT berichten zijn vanaf dan onbetaald. Houdt u s.v.p. rekening met de eindejaars freeze die de operators gewoonlijk vanaf medio december hanteren, vanaf dat moment zijn wijzigingen niet mogelijk tot begin/medio januari.

Spelletjes
- Er moet een welkomst SMS gestuurd worden na het 1ste MO bericht en voor het 1ste MT bericht
- Maximaal Ä 5,- per speelsessie

De met (*) gemarkeerde regels zullen door ons systeem worden afgevangen. De waarschuwings SMSjes bij iedere Ä 10,- worden door ons verstuurd.
Voor alle overige wijzigingen verzoeken we u vriendelijk te kijken of deze van toepassing zijn en waar nodig aanpassingen te maken.

Ten aanzien van het vervallen van de betaalde MT berichten op de chats wijzen we u er graag op dat het mogelijk is om het MO tarief te verhogen tot maximaal 4 euro. Als u dit voor uw dienst wilt verzoeken we u vriendelijk dit bij ons aan te geven. U kunt ons zoals gewoonlijk bereiken via sales@targetmedia.nl

Voor de volledige inhoud van de Ethische Code verwijzen we u graag naar tinyurl.com/cz7chrj


25-11-2011  Wallie overgenomen door Paysafecard
Zoals u wellicht in de media vernomen heeft is Wallie overgenomen door het Oostenrijkse Paysafecard. Paysafecard heeft besloten om te stoppen met het aanbieden van Wallie als betaalproduct. Met ingang van vorige week worden er geen Walliecards meer verkocht in de winkels. Wel zullen de Walliecard in te wisselen blijven tot medio januari 2012.

Inmiddels zijn wij bezig met de implementatie van Paysafecard als extra pre-paid card product. Dat betekent dat u zeer binnenkort ook de Paysafecard als alternatief kunt accepteren op uw website of in uw webwinkel. Naar verwachting zal dit op 1 december a.s. gerealiseerd zijn.

Om de overgang geleidelijk te kunnen laten verlopen hebben we gekozen voor een naadloze overgang naar Paysafecard. U hoeft de aanroepen naar TargetPay niet aan te passen.
In plaats van het Wallie scherm zal per 1 december een pagina verschijnen waarin uw klanten de keuze hebben of ze een Wallie of Paysafecard kaartnummer in willen vullen. Afhankelijk van die keuze komen ze in het betaalscherm van Paysafecard danwel Wallie terecht. We zullen hier ook een korte uitleg geven over wat er veranderd is.
Per medio januari zullen we de mogelijkheid om Wallie te kiezen ook blokkeren en vervangen door een uitleg over het gestopt zijn van Wallie als betaalmethode.

Omtrent de uitbetalingen is er overigens ook goed nieuws. Waar bij Wallie het kostenpercentage nog 17,5% bedroeg, zal dit bij Paysafecard slechts 15% zijn!

Voor meer informatie zie: www.paysafecard.com/nl/nl-paysafecard/ of mail uw vraag naar: sales@targetmedia.nl


09-11-2011  Eindejaars 'Freeze' voor eigen shortcodes
Aan het eind van het jaar is er bij veel operators een periode waarin geen mutaties van shortcodes kunnen worden verwerkt. Dit houdt in dat er geen aanvragen, opzeggingen en veranderingen worden gedaan. Dit jaar ligt deze periode van 12 december 2011 tot en met 31 januari 2012.

Let op: U kunt natuurlijk wel gewoon keywords aanvragen, wijzigen en opheffen op bestaande shortcodes (bijvoorbeeld als u op 3010 of 7733 uw diensten heeft draaien of wil gaan draaien). Deze melding is dus alleen van belang als u zou overwegen om een eigen shortcode aan te schaffen of al bij ons afneemt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: sales@targetmedia.nl


12-04-2011  Nieuwe Reclamecode SMS-Dienstverlening
Per 15 april 2011 treedt er een nieuwe Reclamecode voor SMS-dienstverlening in werking. Er zijn een aantal punten inhoudelijk gewijzigd en daarom is het van belang dat aan de hand van deze nieuwe Reclame Code u uw diensten en uitingen goed controleert en waar nodig aanpast. Een aantal belangrijke punten hebben wij er alvast voor u uitgelicht:

Verplicht logo
Artikel 5: De aanbieder van de SMS-dienst is verplicht om in iedere reclame-uiting het vaste logo te vermelden zoals opgenomen in de Reclame Code, zie bijlage 3.

Doelgroep
In verschillende artikelen in de Reclamecode wordt erop gewezen dat aanbieders van SMS-diensten geen reclame mogen maken gericht op jongeren onder de 16 jaar.

Affiliates
Artikel 10: Wanneer u promoot via affiliates wordt er van u verwacht dat u zich actief inspant om mogelijke overtredingen door affiliates te voorkomen en dat u ze verplicht zich te conformeren aan deze Reclamecode.

In de reclamecode is een overgangstermijn van 4 weken opgenomen. Dit betekent dat iedereen per 15 mei a.s. dient te voldoen aan de eisen uit de code. De code is gepubliceerd op www.targetsms.nl/info/regulation


Algemene Voorwaarden | Cookie Policy | Cookie Instellingen | Privacy Statement